Istoria Radio Spiros Romania

Suntem un mic grup de prieteni care s-au gândit sa va scape de singuratate, plictiseala si izolare. Ne-am gândit ca întemeierea acestui site si implicit acestui mic post de radio ce tinde sa se dezvolte din ce în ce mai mult sa alungam din viata voastra plictiseala si monotonia.
Aici asculti cea mai buna muzica, discuti cu oameni care stiu sa traiasca, stiu sa iubeasca, stiu sa se imprieteneasca si mai stiu o multime de alte lucruri pe care abia asteapta sa ti le impartaseasca.
Aici vorbim si traim liber, radem si glumim, ne simtim bine, uitam de grijile cotidiene. Suntem ca o mica comunitate unde ne descarcam sufletul, ne ascultam unii pe ceilalti, ne ajutam cu o vorba buna si cautam solutii la orice problema.
Am ales ca „medicament” al tuturor problemelor noastre : muzica. Cu totii iubim muzica si o consideram un bun prieten. Ne regasim in ea. Cand suntem obositi, ascultam muzica si ne relaxam, cand suntem fericiti si avem acea stare de euforie, ascultam muzica, c-am in orice fel de situatie .. asta ne-a facut sa credem ca muzica este cel mai bun „tratament” pentru orice fel de afectiune a sufletului.
RADIO SPIROS si-a inceput ”activitatea” in anul 2000 in fm-ul Prahovean pe frecventa 104,2 Mhz si a supravietuit 7 ani din cauze bine cunoscute de mai multi cei ce au fost atrasi de piraterie. In acea perioada Radio Spiros era format doar din 2 Dj Roby si Ady fondatorii postului. Fiind foarte greu sa supravietuim in fm am incetat emisia in anul 2007, iar din anul 2009 luna Aprilie emitem EXCLUSIV ONLINE 24/24.RADIO SPIROS a fost alaturi de toti ascultatorii si gata de lupta impotriva muzicii de proasta calitate! RADIO SPIROS este unul dintre putinele posturi de radio ce emit exclusiv online 24 din 24. Cu un program pe toate gusturile dedicat ascultatorilor de orice varsta si de pretutindeni, activ si divers, RADIO SPIROS este un post ce te ajuta sa lucrezi mai bine, sa navighezi cu placere si sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut si mai reconfortant! Va dorim auditie placuta .